Toaletter


Är det något jag ogillar så är det när folk går på toaletten utan att ursäkta sig

Golvblogga

Bara för er, kära läsare, bjuder jag på en bild på hur det ser ut när jag bloggar. Jag vet att ni är många som undrat så här kommer den.

image353

Man lär sig nåt nytt varje dag

Mamma säger att det händer nåt kul om 23 dagar. Vet inte riktigt vad det innebär att ta av gipset men jag hoppas att det kommer bli skoj. Mamma och pappa verkar väldigt exalterade i alla fall.

Jag har lärt mig en ny grej! Det är jättelätt att ta tag i någon kant som är lite högre upp än mig och dra sig upp med armarna. Då får man lixom lite bättre utsikt över golvet här hemma.

image352

Farmor och jag

Förlåt! Har helt glömt bort att blogga, har haft så mycket att tänka på. Här hemma börjar det hända saker, nu jobbar både mamma och pappa.
I fredags sa mamma att hon skulle gå till jobbet jättesent på kvällen, först trodde jag att hon skojade med mig. Men sen kom farmor på kvällen och sov hos oss, och mamma kom inte hem förrän på morgonen när pappa gick upp! Konstigt värre!

På lördagen hängde jag alltså med farmor ända tills mamma vaknade. Vi gjorde mycket roliga saker, lekte, åt banan och var ute och åkte vagn.

Tack farmor för en rolig dag!

image350

image351

Daddys boy

Idag jobbar mamma för första gången i mitt liv! Det betyder att pappa tar hand om mig och det verkar som han vill leva sina drömmar genom mig vilken press...
image347

Goda nyheter farbror doktorn sa att jag endast behöver ha gips i 4 veckor till!
image348

RSS 2.0